کمک سبزی خشک به امپراطوری ها

از زمانی که آشپزها غذا را به آتش می‌کشند، گیاهان و ادویه‌ها وجود داشته‌اند و طعم‌ها و عطرهای پیچیده را به آن اضافه می‌کنند. بدون آنها، غذا بی مزه و به یاد ماندنی خواهد بود.
جای تعجب نیست که آنها همراهان همیشگی سبزی خشک قورمه سبزی ما در آشپزخانه هستند.

در طول مسیر، ادویه ها و گیاهان به ساختن امپراتوری ها کمک کرده اند – و علت جنگ ها بوده اند.

چیزهای جدی برای چیزی که به معنای واقعی کلمه بسته بندی سبزی خشک خانگی روی درختان رشد می کند!

ادویه یا سبزی؟
ما اغلب این کلمات را با هم می گوییم: “طعم دار با گیاهان و ادویه ها”. اما چه تفاوتی بین آنها وجود دارد؟

البته هر دو چاشنی هستند.

اما از بین این دو، ادویه ها معمولاً تندتر و اغلب سبزی خشک طعم قوی تری دارند.

ادویه ها معمولاً از پوست، جوانه ها، میوه ها، ریشه ها، دانه ها یا ساقه گیاهان و درختان می آیند.

در حالی که گیاهان معطرتر برگ های گیاهان هستند.

پاستا مرغ کاجون
سالمون با گوجه فرنگی آناناس سالسا
سالاد غذاهای دریایی مدیترانه ای
دستور پخت با ادویه جات ترشی جات
دستور پخت با گیاهان
آشپزی با گیاهان
چه زمانی گیاهان و ادویه ها را اضافه می کنید؟

بستگی به نوع سبزی یا ادویه ای که استفاده می کنید سبزیجات خشک شده و زمان پخت غذا دارد.

گیاهان با طعم ملایم، مانند ریحان و جعفری، زمانی که درست در انتها اضافه شوند، بهترین عملکرد را دارند.

گیاهان با طعم قوی، مانند برگ بو و مریم گلی، در طول پخت بهتر عمل می کنند.

در مقایسه با ادویه های کامل، طعم ادویه های آسیاب شده غلیظ تر است.

از این رو، ادویه‌های آسیاب شده سریع‌تر از ادویه‌های کامل طعم سس‌ها را ایجاد می‌کنند.

اگر زمان پخت کوتاهی دارید، در ابتدا ادویه های آسیاب شده را اضافه کنید.

    1. Dried Herbs And Spices
  • تبلیغات: 
    1. ۲۳ پیشنهاد افراد ثروتمند جهان برای پولدار شدن
    2. استفاده از محافظ چشم در هنگام استفاده از پمپ هواکش
    3. با این کالاها از هر انگشتتان پول می ریزد!
    4. کمپوت آلبالو پیوندی گیلاسی صنعتی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.