چای زرین شمال جایگزین مناسب برای خمیر دندادن اعلام شد

تأثیر نوشیدن چای زرین شمال ممکن است بر اساس ژنوتیپ متفاوت باشد، به عنوان مثال، افراد دارای آلل E2 ApoE دارای فعالیت مهارکننده فعال کننده پلاسمین وژن (PAI-1) کاهش یافته به دنبال مصرف چای سیاه هستند.

نکته مهم این است که چای از طریق مکانیسم‌های عمل غیرمرتبط با اکسیداسیون LDL، مانند عملکرد اندوتلیال، بر عملکرد قلبی عروقی تأثیر می‌گذارد. کانگ و همکاران همچنین اثرات ضد ترومبوتیک قابل توجهی فلاونوئیدهای چای را نشان داده اند.

سرطان شواهدی برای پتانسیل ضد سرطانی پلیفنول های چای توسط مطالعات آزمایشگاهی و تجربی متعددی ارائه شده است که عملکرد آنها را برای اتصال مستقیم به مواد سرطان زا، القای آنزیم های فاز II مانند UDP توصیف می کند.

چای

گلوکورونوزیل ترانسفراز و مانع تشکیل آمین های هتروسیکلیک می شود. مکانیسم‌های مولکولی، از جمله القای آپوپتوز با واسطه کاتچین و توقف چرخه سلولی، مهار فاکتورهای رونویسی NF-kB و AP-1 و کاهش فعالیت پروتئین تیروزین کیناز و بیان c-junmRNA نیز به عنوان مسیرهای پیشگیری کننده شیمیایی برای چای پیشنهاد شده‌اند.

برخی از مطالعات اپیدمیولوژیک نیز از نقش محافظتی چای در برابر توسعه سرطان حمایت می کنند. مطالعات انجام شده در آسیا، جایی که چای سبز به طور مکرر و در مقادیر زیاد مصرف می شود، تمایل به نشان دادن تأثیر مفید بر پیشگیری از سرطان دارد.

به عنوان مثال، یک مطالعه آینده نگر نه ساله در بین 8552 بزرگسال ژاپنی مشاهده کرد که مصرف ده فنجان یا بیشتر چای سبز در روز شروع سرطان را 8.7 سال در زنان و سه سال پسر در مقایسه با بیمارانی که کمتر از سه فنجان در روز مصرف می‌کردند به تاخیر انداخت.

در مطالعات اخیر انجام شده در ایالات متحده، هلند و ایتالیا بروز سرطان سینه ارتباطی با مصرف چای ندارد. در مقابل، یک مطالعه ژاپنی بر روی 472 بیمار مبتلا به سرطان پستان در مرحله I و II، همبستگی معکوس را بین مصرف چای سبز و میزان عود پس از هفت سال یافت.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.